Pennan & Svärdet erbjuder dig som medlem en mängd upplevelser som resor, evenemang och utbildningar. Resorna går både inom rikets gränser och till fjärran länder och är alltid guidade av sakkunniga experter. Evenemangen erbjuder ofta möjlighet att träffa särskilda författare och andra experter då Pennan & Svärdet arrangerar särskilda event eller temamiddagar.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE KOMMANDE RESOR


  

 


Upplev militärhistoria på plats
Vill du uppleva militärhistoria på plats är Pennan & Svärdets resor det rätta för dig! Genom åren har omåttligt populära medlemsresor återupprepats och erbjudits till bland annat slagfältet i Poltava, Normandies invasionsstränder och det slutna Nordkorea. Andra länder som har besökts är till exempel Kina med Tibet, Indien, Malta, Egypten, Ryssland och Tyskland.

De kunnigaste experterna guidar alltid dig
Sakkunniga och högt uppskattade expertguider leder alltid Pennan & Svärdets resor och garanterar att du alltid kommer att få mängder med kunskaper. På resorna besöks alltid unika platser som du aldrig eller nästintill omöjligt skulle få tillträde till som privatperson. Dessutom är Pennan & Svärdets resor några av de mest prisvärda när du ser allt som ingår. Ett perfekt tillfälle att träffa andra likasinnade medlemmar!


 


Erbjuds bara till medlemmar
Resorna erbjuds bara till Pennan & Svärdets medlemmar men givetvis kan du alltid boka för att ta med en anhörig eller vän på resan som inte behöver vara medlem. Därtill är resorna ett perfekt tillfälle för dig att träffa andra likasinnade medlemmar. Det utlovas alltid en fantastisk och trevlig stämning och många brukar även framhålla de gemensamma måltiderna som en annan typ av resornas höjdpunkter. 

Exklusiva evenemang
Pennan & Svärdet erbjuder även kortare evenemang som temamiddagar, unika besök på regementen och museer, föreläsningar och heldagsevent. Oftast infaller dessa på en helg för att du som medlem – oavsett var i landet du bor – ska kunna delta på dessa evenemang.

Överlevnadsutbildningar
Pennan & Svärdet erbjuder även överlevnadsutbildningar i flera olika steg och miljöer. För även om man hoppas på det bästa behöver man vara förberedd på det värsta. Med Pennan & Svärdet kan du rusta dig både med kunskap och alla de livsnödvändiga utrustningsdetaljerna. Vid varje utbildningstillfälle ingår dessutom i utbildningsavgiften olika typer av överlevnadspaket till ett mycket högt värde! Läs mer om överlevnadsutbildningarna här.


Kontakt och frågor
Har du några frågor rörande resor, evenemang eller utbildningar kan du kontakta Pennan & Svärdets rese- och evenemangsansvarige, Ronnie Holmgren, på mejladress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!