Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

 

Är du riktigt säker på att det du vet om andra världskriget verkligen är det allra senaste? Vill du få tillgång till händelseförlopp, fakta och berättelser som ger den rätta förståelsen för det militärhistoriska sammanhanget?
Tidigare stängda och hemliga krigsarkiv avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om andra världskriget:

  • Fakta som inte alls kommit fram i den breda diskussionen.
  • Fakta som militärhistoriskt intresserade tidigare inte fått tillgång till.
  • Fakta som kommit fram på senare år tack vare öppnade krigsarkiv och långt större möjligheter till efterforskningar.

Dessa nya upptäckter resulterade i nyhetsbrevet Krigsmyter - ett fascinerande och ständigt växande nyhetsbrev med hittills opublicerade artiklar om olika krigsmyter med nya artiklar varje vecka.

Nu kan du ta del av de landvinningar som nyhetsbrevet Krigsmyter lägger fram! Artiklarna är helt kostnadsfria och skickas direkt till din mejlkorg. Besök Krigsmyter, klicka här!

 


 

MILITÄRT! Ett explosivt nyhetsbrev startar

Nyhetsbrevet Militärt

 

Lars Gyllenhaal, militärhistorisk författare och Rysslandsexpert, ger i samarbete med stiftelsen Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek ut nyhetsbrevet Militärt!

Militärt! är en artikelserie på svenska där du får följa med i exempelvis de finska elitförbandens utveckling, förstå vilka vapensystem som dominerar på slagfältet och veta mer om lärdomar från olika krig och konflikter. Det här är nyhetsbrevet för dig med intresse för modern militär utveckling, med det senaste om vapen, förband (mest utländska och mest elit) och olika krig.

Det finns inga kostnader eller krav i samband med att prenumerera på nyhetsbrevet. Artiklarna är helt kostnadsfria och skickas direkt till din mejlkorg. Besök Militärt!, klicka här!

 


 


Bo Knarrströms nyhetsbrev om Stormaktstid - Färder till Sveriges historia

Nyhetsbrevet Stormaktstid

 

Nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia.

Slagfältsarkeolog och författaren Bo Knarrström engagerar kollegor och bekanta som är experter på olika områden inom stormaktstidens militärhistoria. Artiklarnas innehåll är både lättläst och tankeväckande - en guldgruva för dig med intresse för stormaktstiden!

Det är helt kostnadsfritt att ta emot och läsa artiklarna i serien. Som prenumerant får du bekvämt ett meddelande till din e-post när jag publicerar en ny artikel. Besök Stormaktstid, klicka här!

 

 

Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!

< /body>