Pennan & Svärdets ansvarige utgivare Lennart Uller berättar:

Lennart UllerPennan & Svärdet är betydligt mer än en vanlig bokklubbstidning, den speglar SMB:s önskan att få ge dig något av värde långt utöver medlemskapet. Pennan & Svärdet är Sveriges enda militärhistoriska tidning med läsvärda och intressanta artiklar som kommer ut varje månad. Denna ger dig tillgång till unika artiklar och litteratur om militaria och militärhistoria. Tidningen är oerhört uppskattad av alla oss medlemmar och den ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap!

 


Förmån? – Pennan & Svärdet såklart!

Pennan & Svärdet är fullmatad med spännande specialskrivna militärhistoriska artiklar, relevanta böcker, militära utrustningsdetaljer, DVD-filmer, CD-skivor och i varje nummer ger Pennan & Svärdet dig en uttömmande presentation av kommande förmånsbok som är synnerligen förmånlig, de går endast att få tag på genom SMB!


Uppslag ur Pennan & Svärdet


En tidning – två upplevelser!


Här presenteras det exklusivt extramaterial i form av egenproducerade boktrailers, avdammade journalklipp, bildspel, TV-utsändningar från när det begav sig och mycket, mycket mer. Allt detta ger Pennan & Svärdet en ny dimension!


Digitala Pennan & Svärdet

 

 

 


Exklusiva erbjudanden och senaste nytt!

Men det är inte bara extramaterialet som skänker dig ett mervärde i form av nya upplevelser. Den digitala Pennan & Svärdet är fullspäckad med intressanta artiklar, böcker direkt från tryckpressarna och artiklar som inte finns att hitta någon annanstans, populära titlar från föregående nummer samt särskilda webberbjudanden.

 


Överstens egendomligheter

Varje gång du beställer eller avbeställer förmånsboken får du en speciellt framtagen artikel, skriven av överste 1. Einar Lyth. Einar är ett unikum och i mångt och mycket något av ett geni. I dessa kostnadsfria artiklar återger överste 1. Einar Lyth ett antal säregna minnen. De är korta, välskrivna och tänkvärda. Missa dem inte! De ger medlemskapet en extra krydda.

 


Av och för militärhistoriskt intresserade

Medlemstidningen samt webbsajten ger dig tillgång till en stor mängd militärhistoriska artiklar. Dessa finns endast hos SMB och är ett sätt att belöna dig för ditt engagemang för det militära kulturarvet. Artiklarna kan till exempel handla om gripande soldatskildringar från östfronten samt tekniska beskrivningar av till exempel stridsvagnar och flygplan.


Pennan & Svärdet är rikt illustrerad


Självklart är Pennan & Svärdet illustrerad med unika fotografier, detaljerade kartor och förklarande illustrationer. Detta speglar grundtankar rörande böcker och trycksaker, det vill säga en korrekt och begriplig svenska i kombination med ett rikt bildmaterial gör det läsvärda läsbart.

 


Fungerar på alla plattformar

Glömt tidningen hemma? Inga problem den digitala Pennan & Svärdet fungerar överallt – var du än befinner dig – du kan läsa den på din stationära dator, laptop, surfplatta eller smartphone.

 

Medlemstidningen - på alla plattformar

 

Bli medlem idag!

Att bli medlem i upplevelseklubben Pennan & Svärdet tar endast några minuter - och du får själv bygga ihop ditt välkomstpaket!
För att göra det goda ännu bättre är ditt medlemskap helt kostnadsfritt. Låt Pennan & Svärdet bli hörnstenen i ditt militärhistoriska intresse, gå med i upplevelseklubben Pennan & Svärdet idag!

 


Med Kamratliga hälsningar
Lennart Uller
Lennart Uller
Överste, ordförande för SMB och ansvarig
utgivare av Pennan & Svärdet

Ej medlem ännu?

Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!