SMB:s medlemsombudsman Raija Olsson berättar.

Jag är SMB:s medlemsombudsman och mitt arbete kan sammanfattas till att du skall trivas i SMB. Vidare svarar jag och flickorna på medlemsservice i Skurup på dina eventuella medlemsfrågor. De är de bästa och effektivaste medarbetare som finns! Vi har jätteroligt tillsammans och vårt motto är ditt bästa. Detta är förklaringen till att SMB:s höga standard inte är jämförbar med någon liknande verksamhet! 

Det är mycket kul att svara på medlemsbrev och telefonsamtal från engagerade medlemmar. Under åren har jag fått många goda SMB-vänner. Det finns så många trevliga medlemmar att jag upplever det som att vi är en enda stor familj!

På andra, mer normala, arbetsplatser brukar arbetstoppar vara förknippade med lidande och allmänt obehag. Så är det tursamt nog inte på SMB. Blir det för mycket för flickorna i Skurup så kan de räkna med hjälp från såväl mig,Per-Anders Lundström som styrelsen.

Tänk på att ha ditt medlemsnummer tillgängligt då du kontaktar medlemsservice så att du snabbt kan få hjälp. Du kan lita på att alla medarbetare på SMB är engagerade och gör sitt bästa för att du skall få den bästa servicen. Den gemensamma målsättningen är att SMB skall bli ännu bättre!  

Hoppas vi ses på någon medlemsaktivitet framöver.

Raija 
Raija Olsson
SMB Medlemsombudsman

Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!