Cecilia Hansson informerar om medlemsservice.


SMB:s lager och medlemsservice finns i Skurup i Skåne. Här arbetar jag och de andra flickorna. Våra främsta uppgifter är att se till att du får dina böcker och att svara på dina frågor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på medlemsservice om du vill fråga något som rör ditt medlemskap och SMB:s böcker!

Jag vill även passa på och uppmana dig att komplettera dina medlemsuppgifter med ditt mobilnummer. Posten har tyvärr infört en hutlös hög avgift för pappersaviseringar av bokpaket. Tack och lov har de dock även infört kostnadsfria SMS-aviseringar. Du kan därför spara mycket pengar åt SMB, som kan användas för att ta fram bättre böcker, genom att uppge ditt mobilnummer. Det enklaste sättet är att logga in på din digitala Pennan & Svärdet och sedan besöka "medlemsuppgifter" på sista sidan i tidningen. Där kan du enkelt ändra dina uppgifter. Jag hoppas att detta är något som du vill stödja.Öppettider

Måndag-torsdag 09.00-11.30, 12.30-16.00.
Fredag 09.00-11.30

 

Telefon: 0411-555 320
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek
Box 24
274 21 Skurup

Bankgiro: 5342-0204


Med vänlig hälsning

Cecilia Hansson
Medlemsservice i Skurup

 

Undermeny

Du har väl inte missat SMB:s kostnadsfria nyhetsbrev? Direkt i din e-post!

Nyhetsbrevet Krigsmyter

Krigsmyter

Ta del av nya, anmärkningsvärda och överraskande militärhistoriska fakta om andra världskriget! Via det kostnadsfria nyhetbrevet Krigsmyter tar du del av tidigare stängda och hemliga krigsarkiv vilka avslöjar okända och oväntade militärhistoriska upptäckter om Andra Världskriget.

Nyhetsbrevet MILITÄRT!

MILITÄRT!

Vill du följa med i det senaste om aktuella militära händelser, vapen och förband? Anmäl dig då till det kostnadsfria nyhetsbrevet MILITÄRT!
Sergant Per Wallin guidar dig genom pansar, elitförband och svenska krigsdeltagare i modern tid. Läs mer, klicka på länken nedan!

Nyhetsbrevet Stormaktstid

Stormaktstid

Det kostnadsfria nyhetsbrevet Stormaktstid tar dig med på små färder bakåt i tiden, och låter krutröken tätna kring viktiga, spännande och avgörande händelser under den mest dramatiska perioden i Sveriges historia. Slagfältsarkeolog Bo Knarrström levererar lättlästa och tankeväckande artiklar direkt till din e-post!